Skilled Recognized Graduate víza - 476

 

Pro získání Recognised Graduate víza - 476 musíš být čerstvým držitelem bakalářského, inženýrského nebo doktorantského titulu z vybraných oborů z Technickej Univerzity v Košiciach. Musíš splnit podmínku maximálního věku a mít výbornou úroveň angličtiny. Víza se udělují na 1,5 roku, po tu dobu můžeš neomezeně pracovat, nebo studovat, jak chceš.

 

Aplikant:

musí mít méně než 31 let

musí mít dodělaný inženýrský titul na jedné z doporučených univerzit v posledních 2 letech

nesměl mít 476 nebo 485 vízum jako prvotní vízum

musí splňovat anglické jazykové požadavky

musí splňovat zdravotní a charaterové požadavky

může zahrnovat rodinné příslušníky.

Vybraná inženýrská kvalifikace je stupeň inženýrské kvalifikace udělované institucí

(a) jejíž jméno je uvedené na webové stránce signatory to the Washington Accord; A

(b) která pořádá kurz, který je akreditovaný a uzaný akreditačním orgánem spadajícím pod Washington Accord

NEBO

Země

Instituce

Argentina         

Catholic University of Argentina

Brazílie

Federal University of Minas Gerais

Čile

Universidad Catolica del Norte Catholic University of Chile -Antofagasta

University of Chile

University of Concepcion

Finsko

HUT, Helsinki

Německo

RWTH, Aachen

Technical University of Berlin

Technical University of Clausthal

TU Bergakademie Freiberg

University of Hannover

Maďarsko

University of Miskolc

Indie

Anna University—Chennai

Banaras Hindu University—Varanasi

Indian Institute of Science—Bangalore

Indian Institute of Technology, Kharagpur

Indian School of Mines—Dhanbad

Irán

Amir Kabir University of Technology

University of Tehran

PRC Čína

Beijing Normal University

Beijing Petroleum University

Beijing University of Chemical Technology

Beijing University of Technology (formerly Beijing Polytechnic University)

China University of Mining & Technology—Beijing

Guangzhou University

Shanghai University of Engineering Science

Shanghai Jiaotong University

Tongji University

Tsinghua University

University of Science and Technology—Beijing

Filipíny

University of the Philippines

Polsko

Wroclaw University of Technology

Slovensko

TU Kosice

Švédsko

Lulea University of Technology

Tanzánie

University of Dar es Salaam

 

Požadavky na anglický jazyk:

Poplatek za přihlášku: $365

Doba platnosti víza: 18 měsíců


Co když nemám dostatečnou angličtinu?


Pokud nesplňuješ podmínku angličtiny, můžeš přijet do Austrálie na studentsko-pracovní víza a po dobu studia angličtiny si udělat IELTS test a následně si v Austrálii požádat o 476 víza. V době udělení 476 víza musíš být mimo Austrálii.

 

Příklad 1:

Pavol absolvoval doktorantské studium na TUKE minulý rok. Každé léto po dobu studia strávil v Americe, proto má velmi dobrou angličtinu. Test IELTS si udělá ješte na Slovensku a ješte ze Slovenska bude žádat o 476 víza.

Příklad 2:

Michal je čerstvým absolventem bakalářského studia na TUKE, ale má velmi slabou angličtinu. Michal přijede na 4-měsíční přípravu na IELTS certifikát a po 6 měsících by mohl složit IELTS test na požadovanou úroveň a o 476 víza si požádá v Austrálii.

 

Měl bych využít služby imigračného agenta?

 

Při žádosti mimo Austrálii je možné požádat o toto vízum na "vlastní pěst". Pokud si však netroufáš, můžeš využít služby imigračního agenta.

 

Kolik mě bude vystěhování do Austrálie stát?

 

Při procesu žádání o imigraci do Austrálie jsou dva druhy poplatků. Poplatky spojené se žádostí o vízum a poplatky za služby agenta. Každá žádost je individuální a poplatky imigračného agenta/právnika se líší. Ceny za "Skilled Migration" začínají od AU$1 650.

 

Platné k 1.8.2017


Kam dál?